Fyldte skinkeschnitzler

Skinkeschnitzel er utrolig nemt at få til at smage som et kladdehæfte, hvis man ikke passer på. Man kan selvfølgelig panere det for at holde på lidt saftighed, men det har man nok ikke lyst til at gøre hver gang, så jeg fylder det sommetider i stedet for. Denne gang en smule på italiensk.

Ingredienser:

4 skinkeschnitzler

4 skiver parmaskinke

1 kugle frisk mozzarella

2 store salvieblade

Salt og peber

Olie til stegning

Når schnitzlerne skal fyldes, skal de gerne være ret tynde, for at man kan få dem gennemstegt, inden de bliver helt brankede, så jeg starter med at lægge dem på et skærebræt.

Jeg ejer ikke en kødhammer, men jeg har set min slagter bruge den flade side af kødøksen i stedet, så jeg finder den her fætter frem, som jeg har arvet.

Så lægger jeg et stykke plastikfilm hen over kødet for ikke at få hele køkkenet svinet til, når jeg nu slår mig løs,

og efter nogle forsvarlige tæsk ser schnitzlerne sådan ud:

De er både blevet tyndere og bredere, så det er nemmere at få plads til fyldet.

Jeg lægger en skive parmaskinke og strimler af salvieblade på hver schnitzel. Salvie smager temmelig kraftigt, så derfor sparer jeg lidt på det.

Så skærer jeg nogle pæne skiver af mozzarellaen og lægger dem på også,

hvorefter jeg drysser med salt og peber og folder schnitzlerne sammen og lukker dem med kødnåle.

De skal nu steges i ca. 10 min i alt, indtil osten begynder at løbe lidt. Den skal selvfølgelig ikke have lov at løbe helt ud.

 

Skriv et svar