Ankarsrum køkkenmaskine

Ankarsrum assistent.

Det ligner til at starte med en røremaskine, men den kan så meget mere. Med den udgave, jeg har, hører der kødhakker med 4 hulskiver, blender, piskeris, purépresser, rivejern, pølsehorn, citruspresser, pastaplader og småkagejern.

Derudover kan man tilkøbe müslikværn, melkværn og grønsagssnitter,

Årsagen til, at jeg fik denne fantastiske maskine, var, at når jeg lavede medister på min gamle Kenwood røremaskine, så fik jeg ondt i skuldrene, fordi kødhakkeren sad for højt i forhold til min højde, så når jeg skulle stoppe farsen ned, skulle jeg enten have noget at stå på, eller få ondt.

Ankarsrum maskinen lægges på siden, når man skal bruge kødhakkeren, så den ikke er ret højt over bordet, så her behøver jeg ikke noget at stå på – eller smertestillende midler.

Og jeg synes ikke, det er spor mærkeligt at man skal lægge maskinen ned. Det skal man også gøre, hvis man skal bruge kværnene eller grønsagssnitteren. Jeg synes, den er yderst funktionel. Man skal lige vænne sig til, at når man bruger den som røremaskine, så er det skålen, der kører rundt, men det gør man hurtigt.