Morgenmads quesadillas

Jeg har som regel nogle hvedetortillaer liggende. Det er jo ikke altid, man lige orker at lave dem selv, og man kan faktisk købe nogle anstændige færdiglavede. Fyldet til disse quesadillas kan varieres i det uendelige. Jeg brugte skinke og bacon, men pico de gallo eller chorizo er også gode muligheder, hvis man vil have mere smag i.

Ingredienser:

Store tortillaer

2 æg pr. tortilla

Lidt salt

Revet ost

Stegte bacontern

Strimlet skinke

En lille smule olie til stegning

Varm en slip-let pande op. Pisk to æg let sammen med salt i en skål eller lignende. Hæld en lille smule olie på panden og hæld æggene på.

Lad ægget stivne lidt og drys så revet ost på.

Læg en tortilla ovenpå og tryk den let ned.

Når ægget er stivnet, vendes hele herligheden, så tortillaen kommer nederst.

Læg så revet os på hele tortillaen og strimlet skinke på halvdelen.

Eller revet os på hele tortillaen og stegte bacontern på halvdelen.

Fold tortillaen sammen.

Og steg den på begge sider, indtil den er sprød.

Skær den ud i trekanter og spis den.

 

Skriv et svar