Bagt hellefisk med krydderurterasp

Indrømmet. Fisken smagte godt, men paneringen kunne godt have været mere sprød. Jeg skulle nok have tændt grillen i ovnen lidt før. Jeg turde dog ikke give den længere tid, at hensyn til fisken. Så det blev et kompromis.

Ingredienser:

1 hellefiskefilet

Salt

50 g smeltet smør

1 dl pankorasp

1 dl hakkede krydderurter (dild, persille, oregano, purløg eller hvad man synes)

Citronskiver til servering

Drys fisken med salt og lad det trække i en times tid. Læg fisken i et ovnfast fad.

Bland smeltet smør, rasp og urter og rør det godt sammen, inden det fordeles over fisken.

Sæt fadet i ovnen i 10 min. ved 200 grader. De sidste 5 min. tændte jeg for grillen, men måske skulle den have haft grill hele tiden. Det må jeg eksperimentere med, for det ville have været rart, hvis paneringen var blevet lidt mere gylden.

Husk at servere citron til for at mildne fedmen fra det smeltede smør.

Skriv et svar