Så rider vi på den grønne bølge. Spinaten giver pandekagerne en skøn grøn farve, og usundt er det jo heller ikke. Med lidt ost ovenpå bliver det helt godt.
Ingredienser:
Pandekager:
150 g hvedemel
4 dl mælk
3 æg
150 g frisk spinat
salt og peber
Lidt smør til stegning
Fyld:
500 g hakket oksekød
1 hakket løg
½ tsk spidskommen
1 fed hakket hvidløg
2 spsk tomatkoncentrat
salt og peber
Olie til stegning
Og:
Et par spsk tacosauce og en håndfuld revet ost til at lægge ovenpå til sidst
Svits det hakkede løg og hvidløg i lidt olie. Kom kødet i og steg, indtil det har delt sig. Kom så spidskommen og tomatkoncentrat i. Krydr med lidt salt og peber og lad det stå og simre under låg, mens pandekagerne laves.
Til pandekagerne kommes mælk, mel, æg salt og peber og spinat i en blender og blendes til en smuk grøn dej. Varm en stegepande (gerne en crepepande) op. smelt lidt smør og kom en skefuld af pandekagedejen på.
Steg pandekagen på begge sider, indtil den har fået lidt farve.
Steg nu resten af pandekagerne i lidt smør.
Tag en pandekage og læg en skefuld af fyldet på.
Rul pandekagen sammen om fyldet og læg den i et ovnfast fad. Gør det samme med resten af pandekagerne.
Hæld nu et par spsk tacosauce over rullerne og slut af med at god håndfuld revet ost.
Sæt fadet i en 180 grader varm ovn og giv det 15 – 20 minutter, indtil osten er smeltet og let gylden.