Kartoffelvafler med coleslaw og strimlet oksekød

Når man nu har et vaffeljern, og ens mand klager over, at man aldrig bruger det, så må man jo finde på noget. Egentlig skulle kartoflerne rives, men jeg puttede dem i min slowjuicer, og så brugte jeg pulpen. Saften hældte jeg ud. Den smagte ikke godt, men man kunne måske have udvundet kartoffelmel af den, hvis man have god tålmodighed.

Ingredienser (giver 3 vafler):

3 bagekartofler

1 løg

2 spsk hvedemel

1 æg

peber og salt

1 portion coleslaw

250 g okse skirt steak

salt og peber

olie til stegning

Riv kartofler og løg fint. Bland æg, mel, salt og peber i og rør det sammen.

Varm vaffeljernet op. Bred 1/3 af dejen ud på det og luk jernet. Bag, indtil vaflen er færdig og har fået lidt kulør. Jeg kan ikke rigtig give nogen tidshorisont, da mit vaffeljern selv siger, når vaflen er færdig, og jeg glemte at tage tid.

Hold vaflen varm i ovnen, mens de resterende bages. Hvis man lægger dem oven på hinanden, mister de noget af sprødheden.

Drys skirt steaken med salt og peber. Gnid den med olie og steg den i ca 2 min. på hver side på en meget varm pande, og skær den ud i tynde strimler.

Server vaflerne med at klat coleslaw og kødstrimler.

 

 

 

Skriv et svar