Bøfsnegle

En gang imellem kan jeg godt finde på at synes, at en almindelig hakkebøf er lidt kedelig, og så gør jeg f.eks. sådan noget som det her. Det er altid en formildende omstændighed, at der er bacon omkring. Det gjorde jeg nu mest for at holde osten inde – og det lykkedes næsten.

Ingredienser:

500 g hakket oksekød

1 æg

2 spsk rasp

1 fed knust hvidløg

1 tsk oregano

salt og peber

4 skiver parmaskinke

10 – 12 blade frisk spinat

3 skiver ost (jeg havde nogle skiver Pepper Jack, men anden ost kan bruges – også revet)

6 skiver bacon

olie til stegning

Ælt oksekødet med æg, rasp, hvidløg, oregano og salt og peber og bred det ud i en firkant på et stykke køkkenfilm.

Læg skinken ovenpå.

Så er det spinatens tur.

Og til sidst osten.

Rul nu farsen sammen om fyldet, så stramt, det lader sig gøre. Pak filmen godt sammen om rullen og læg den i køleskabet i en halv time.

Pak rullen ud og skær den i 6 skiver.

Vikl en skive bacon omkring hver skive og læg den med sammenføjningen nedad.

Steg bøfferne i ca 15 minutter, indtil de er gennemstegt. Vend dem selvfølgelig undervejs.

 

Skriv et svar