Fyldt nakkefilet

Jeg kan jo godt lide at fylde ting, og specielt hvis jeg kan se mit snit til at fylde ost i. Det kunne jeg med dette lille stykke nakkefilet.

Ingredienser:

Ca. 1 kg svinenakkefilet

1 pæn tomat

1 kugle mozzarella

5 – 6 tynde skiver chorizo

5 – 6 blade basilikum – af en pæn størrelse – ellers flere små

Salt og peber

Start med at skære dybe revner i nakkefileten, så den åbner sig som en lille bog.

Drys salt og peber mellem alle “siderne” i bogen. Skær tomaten og mozzarellaen i skiver.

Læg en skive tomat, en skive ost, en skive chorizo og et basilikumblad i hver sprække

Luk til sidst “bogen” sammen og bind kødsnor omkring.

Placer kødstykket i et ovnfast fad og hæld en lille smule vand i bunden, inden det sættes i ovnen ved 180 grader i en times tid.

Fjern kødsnoren og skær kødet ud. Det er jo næsten skåret ud allerede.

 

 

 

 

Skriv et svar