Flæskesvær i air-fryer

Jeg har jo købt mig en Instant-pot. Mest fordi det er glimrende trykkoger, men den kan jo så meget andet. Jeg havde sat mig for at prøve air-fryer-funktionen. Det gik ud over sværen, som jeg havde skåret af svinebrystet, som jeg marinerede og hældte bbq-sauce over.

Ingredienser:

Et stykke svær fra et svin

Lidt salt

Sværen skal skæres i strimler, som man synes er passende.

Der skal drysses en smule salt på, inden de kommes i airfryerens kurv.

Så sætter man timeren til 20 minutter og 200 grader og starter maskineriet.

Efter halvdelen af tiden bliver man bedt om at ryste kurven, så indholdet bliver vendt rundt. Efter de 20 minutter, tjekker man lige, om sværene er færdige. Hvis de ikke er helt sprøde, giver man den nogle minutter mere. Det afhænger også af, hvor stor en portion man laver, og hvor sprøde, man vil have dem.

Jeg må indrømme, at de blev sundhedsfarligt gode – og var meget hurtigt væk.

Skriv et svar