Galette med hakket oksekød

Jeg har før lavet en galette med skinke, men denne gang kom jeg oksekød i. Man kan måske indvende, at det et lidt lige som en slags pizzatærte, men det er lige meget for mig.

Ingredienser:

1 portion tærtedej – som her

100 g bacontern

450 g hakket oksekød

lidt olie til stegning

2 jalapenos

1 lille peberfrugt – farven bestemmer man selv

1 porre

75 g buko pikant

75 g revet mozzarella

75 g revet chedder

2 tomater

æg til pensling

Lav tærtedejen efter opskriften og anvisningen til min tidligere galette. Læg den i køleskabet, mens fyldet laves.

Brun bacon og oksekød. Kom jalapenos, hakket peberfrugt og porre i og steg det hele i 10 minutter.

Kom buko pikant i og rør det godt ud. Bland halvdelen af den revne ost i Rul dejen ud til en størrelse på 4 cm større end en middagstallerken. Læg den på en bageplade med bagepapir.

Læg fyldet midt på, fold siderne op omkring fyldet og læg tomater og resten af osten ovenpå.

Pensl kanten med sammenpisket æg og bag tærten i en 180 grader varm ovn i 20 – 25 minutter, indtil kanten er fin og gylden.

 

 

Skriv et svar