Jeg ved, at italienerne ofte bruger kød fra færdige rå pølser, som de så piller ud af skindet og bruger til forskellige retter. Jeg har sågar set pølsekød til salg hos en slagter i Italien. Herhjemme kan man kun købe det som pølser, men det virker – specielt når det godt må gå lidt hurtigt, som nu hvis man kommer sent hjem og skal have rigtig mad på bordet i en fart.
Ingredienser:
5 italienske pølser – befriet for skind
1 lille hakket løg
Olie til stegning
2 fed hakket hvidløg
½ tsk chiliflager
200 g ukogt pasta (helst noget, der ikke er for stort)
3 dl hønsebouillon
1 dl fløde
1 dl revet parmesan
100 g frisk babyspinat
salt og peber
Pak pølserne ud og befri dem for skindet. Smuldr så kødet så meget som muligt. Hak løget og steg det sammen med kødet i olien.
Kom hakket hvidløg, chili og pasta i og steg det med et par minutter.
Hæld bouillon og fløde i og kog det videre i 10 minutter uden låg. Rør i det af og til for at pastaen ikke skal sætte sig på bunden.
Kom parmesan og spinat i og rør, indtil spinaten er faldet sammen. Hvis pastaen suger al væsken, kan man komme lidt mere bouillon i.
Server med ekstra parmesan til at drysse over.