Roadhouse ribs

Jeg havde købt et stykke revelsben, skåret det øverste af og lavet rillettes af det. Så havde jeg det nederste med benene tilbage. Der var masser af kød på, så jeg gav dem en tur i slowcookeren og så i ovnen med en god sauce.

Ingredienser:

Revelsben i skiver – der var 6 ben

½ øl

1 lille løg

2 fed hvidløg

en kvist timian og en kvist oregano

Salt og peber

Sauce:

½ dl hoisin sauce (hvis man ikke har det, kan ketchup bruges i en snæver vending)

1 spsk engelsk sauce

2 tsk brun farin

1 spsk sennepspulver

1 fed fintrevet hvidløg

saft af en lime

Drys ribs’ene med salt og peber og læg dem i slowcookeren med løg, hvidløg og krydderurter.

Hæld øl over. Fyld op med vand, indtil kødet er dækket.

Sæt slowcookeren på low og lad den stå i 6 -7 timer.

Hæld ingredienserne til saucen i en lille gryde og kog det sammen. Lad det stå og trække, indtil kødet er færdigt.

Tag nu forsigtigt kødet op af slowcookeren – det er meget mørt. Læg det i et ildfast fad og pensl med saucen.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 5 – 10 minutter.

Server f.eks. med stegte kartofler og en yoghurt-dressing.

 

Skriv et svar