Jeg havde købt et stykke revelsben, skåret det øverste af og lavet rillettes af det. Så havde jeg det nederste med benene tilbage. Der var masser af kød på, så jeg gav dem en tur i slowcookeren og så i ovnen med en god sauce.
Ingredienser:
Revelsben i skiver – der var 6 ben
½ øl
1 lille løg
2 fed hvidløg
en kvist timian og en kvist oregano
Salt og peber
Sauce:
½ dl hoisin sauce (hvis man ikke har det, kan ketchup bruges i en snæver vending)
1 spsk engelsk sauce
2 tsk brun farin
1 spsk sennepspulver
1 fed fintrevet hvidløg
saft af en lime
Drys ribs’ene med salt og peber og læg dem i slowcookeren med løg, hvidløg og krydderurter.
Hæld øl over. Fyld op med vand, indtil kødet er dækket.
Sæt slowcookeren på low og lad den stå i 6 -7 timer.
Hæld ingredienserne til saucen i en lille gryde og kog det sammen. Lad det stå og trække, indtil kødet er færdigt.
Tag nu forsigtigt kødet op af slowcookeren – det er meget mørt. Læg det i et ildfast fad og pensl med saucen.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 5 – 10 minutter.
Server f.eks. med stegte kartofler og en yoghurt-dressing.