Fyldte sweet potatoes

Her har jeg kastet mig ud i helt ukendt farvand, men jeg havde på et tidspunkt købt nogle dåser med bønner og linser, og da jeg havde sat mig for at bruge de ting, jeg havde i skabene, så blev det til denne ret. Jeg syntes selv, fyldet var ret vellykket, men jeg bliver aldrig fan af de der sweet potatoes.

Ingredienser:

4 sweet potatoes

1 rødløg

100 g helbladet spinat

1 lille dåse bønner ca. 200 g – arten er underordnet

½ lille dåse grønne linser

salt, peber

et nip chili

saft af en halv citron

olie til stegning

Prik de søde kartofler overalt med en gaffel.

Pak dem ind i stanniol og bag dem ved 180 grader i en times tid, indtil de er helt bløde. Skær en rille i dem og gør plads til fyldet ved at presse kødet lidt til side. Læg dem i et ovnfast fad.

Hak rødløget og svits det i lidt olie. Skyl spinaten og hak den lidt i stykker. Kom spinaten på panden til løget og lad det falde sammen. Kom så bønner og linser ved og varm det igennem. Krydr med salt, peber og chili og kom til sidst citronsaft over.

Kom fyldet i kartoflerne. Bare fyld godt på.

Kartoflerne kan laves i forvejen, så de bare skal varmes i ovnen inden servering

 

 

Skriv et svar