Stegt rosenkål med bacon og balsamicodressing

Sommetider har man brug for noget tilbehør, som er nemt at lave, og vi kan godt lide rosenkål. Rosenkål passer fortryllende sammen med bacon (hvad gør ikke det?) og den balsamicodressing, jeg havde købt hos Parmashop, løftede det hele langt op over dagligdags niveau.

Ingredienser:

Rosenkål

Bacontern

evt. olie til stegning

balsamicodressing (man kan lave den selv med lidt balsamico og olivenolie)

Rens rosenkålene og skær dem i halve. Steg baconternene på en pande og hæld også de rå rosenkål på panden. Måske skal der lidt olie på, hvis ikke der er blevet smeltet nok baconfedt af.

Steg nu det hele i ca. 20 min. Vend kålene af og til, så de bliver stegt på alle sider. De må gerne få lidt farve.

Når de er møre, hældes de op i en skål, og der hældes dressing over.

Min dressing var af denne type, og kan klart anbefales.

 

 

 

Skriv et svar