Sandwichkylling med pesto

Mange nye ting opfindes som følge af et uheld. Jeg var ved at skære kyllingebryst ud til min Kylleryllepølse, og så gik brystet midt over. Nå, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg havde noget overskydende pesto i køleskabet, så det blev til en ny frokostvariant.

Ingredienser:

1 kyllingebryst

2 spsk basilikumpesto

Skær kyllingbrystet igennem på langs og bank det, så det bliver tyndere.

Smør pesto på den ene halvdel.

Læg den anden halvdel ovenpå og tryk det godt sammen.

Nu kan man stege det hele på en stegepande med risiko for, at kyllingebrystet bliver tørt som en skosål, men da jeg jo havde Sous vide’n i gang med min Kylleryllepølse, så puttede jeg da også bare det her kyllingsbryst deri i to timer ved 63 grader.

Bagefter fik det så lige en tur på en varm stegepande.

Og så var der nyt pålæg til madpakken.

 

 

 

Skriv et svar