Kylleryllepølse

Ja, det er selvfølgelig et andet navn for kyllingerullepølse. Nu havde jeg lavet rullepølse af svin og ko, så nu var turen kommet til kylling. Det er i sagens natur ikke nogen stor pølse, man kan få ud af et kyllingebryst, men den blev god. Jeg valgte at lave den med krydderier som til club sandwich.

Ingredienser:

1 kyllingebryst

2 skiver stegt bacon – brækket i stykker

1 tsk karry

Jeg skar kyllingebrystet næsten helt igennem på langs og bredte det ud. Så fik det nogle tæsk med siden af min kødøkse, så det blev mere fladt.

Jeg dryssede med karry og lagde det stegte bacon på,

og så rullede jeg ellers hele herligheden sammen og bandt snor om, ligesom enhver anden rullepølse.

Jeg kunne nu vælge at koge den i letsaltet vand i en halv times tid, men hvorfor gøre det enkelt, når man kan vacuumpakke den og putte den i Sous vide’n i to timer ved 63 grader.

Herefter fik den lov til at køle af, og jeg synes selv, skiverne så rigtig pæne ud.

 

 

 

 

Skriv et svar