Rødbedesalat

Hold fast. Der er salatvarsel. Jeg kiggede i min grønsagsskuffe, og der lå lidt rester fra julen – et ensomt æble, to knap så ensomme rødbeder og så en appelsin og en citron, hvor jeg havde brugt den revne skal. I “undgå madspilds-ånden” tænkte jeg, at man måske kunne lave en salat ud af det.

Der var:

2 rå rødbeder

1 æble

1 citron uden skal

1 appelsin uden skal

der var også lidt rester af hasselnødder og

lidt frosset persille, som nogen på et tidspunkt havde efterladt i min fryser.

Rødbederne blev skrællet og revet groft, nødderne hakket groft, æblet blev skåret i terninger og de to citrusfrugter blev befriet for al den saft, der stadig var i dem, til trods for, at de ikke havde nogen yderskal.

Så blandede jeg det hele sammen og dryssede lidt salt og peber på, og vupti – var der en fin farverig salat.

 

Skriv et svar