Ratatouille/grønsagsfad

Jeg har af og til serveret denne ret som tilbehør i stedet for salat – og jeg har ikke hørt nogen brokke sig endnu.

Ingredienser:

1 – 2 tomater, alt efter størrelse

1 skrællet bagekartoffel

1 aubergine

1 courgette

1 peberfrugt – gul – af hensyn til farven

Olie

frisk timian

Salt

Revet ost

 1-2 dl Marinara– eller anden tomatsauce

Marinara- eller anden tomatsauce hældes i bunden af et ildfast fad. Alle grønsagerne skæres i ½ cm skiver og stilles på højkant i fadet. Husk at skifte mellem farverne – det har ingen indflydelse på smagen, men det ser da pænt ud.

Drys med salt og timian og sæt fadet i en 170 grader varm ovn i en times tid. Mærk specielt på kartoflerne, for de er længst tid om at blive møre.

Tag fadet ud, drys revet ost over og sæt det tilbage i ovnen i ca. 10 min – eller indtil osten er gylden.

 

 

Skriv et svar