Chorizo i rødvin

Da jeg hørte om det første gang, tænkte jeg, at det kunne vi da godt prøve, men det lød underligt. Det er aldeles ikke spor underligt! Det smager rigtig utilladeligt godt.

Ingredienser:
3 bløde chorizo-pølser – ikke de helt stærke
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 tsk røget paprika
1 spsk olie
1 dl rødvin
et nip chilipulver

Jeg havde købt sådan en pakke chorizopølser i Meat Market.

Jeg tog halvdelen af dem og skar dem  i 1½ – 2 cm tykke skiver.

Jeg skar løg og hvidløg i tynde skiver og stegte det i olien i en lille stegepande. Pas på, det ikke bliver for varmt, for brændt hvidløg hverken lugter eller smager særlig godt.

Så tilsatte jeg pølseskiverne og lod dem stege, indtil de havde fået lidt skorpe på genne sider, hvorefter jeg hældte rødvinen på,

og lod det koge, indtil det meste af rødvinen var fordampet. Jeg serverede et godt brød til, så man kunne dyppe saucen op.

Skriv et svar