Fajitas med oksestrimler

Jeg stod en morgen og kiggede ned i fryseren, Mit blik faldt på nogle oksekødstrimler, som jeg havde lavet sidste gang, jeg faldt over et godt tilbud på en okseklump.

Så det slog mig, at det skulle blive til fajitas.

Jeg lavede en krydderiblanding af nogle af de krydderier, jeg lige havde i skabet. Jeg skal prøve at huske, hvad den bestod af.

Jeg tror, jeg brugte:

500 g tynde oksestrimler

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk røget paprika

1 tsk stødt koriander

1 tsk sødt chilipulver

1 tsk revet muskatnød

Desuden:

Fintsnittet spidskål

Glutenfri tortillas

Tacosauce

Revet ost

Krydderierne blandes sammen og blandes med kødet. Det står ti minutter, inden det steges på en stor pande. Når kødet er brunet tilsættes ca. 1 dl bouillon og det steger videre for middel varme, indtil væsken er væk.

Så tager man sine tortillas og lægger en stribe strimlet spidskål på midten. Ovenpå lægger man nogle af de stegte oksestrimler, og så ruller man pandekagerne sammen og placerer dem i et ildfast fad, hælder en stribe tacosauce over og drysser med revet ost.

Fadet sættes i ovnen ved 180 grader i et kvarters tid, indtil osten er gylden

Skriv et svar