Lobsterroll

Det er muligvis et amerikansk fænomen, men det er i hvert fald den mest dekadente hotdog, jeg nogensinde har fået. Det er i bund og grund et pølsebrød med hummer og mayonnaise. så kan man tilsætte forskellige smagsgivere, for at få det til at virke lidt mindre fedt.

Ingredienser:

2 hummerhaler

2 spsk god mayonnaise

1 forårsløg

salt, peber

1 tsk sambal oelek

1 brioche-pølsebrød

saltet vand til kogning af hummerhalerne

Jeg havde to hummerhaler i fryseren fra nytår. Dem tøede jeg først op,

hvorefter jeg kogte dem i 5 minutter i saltet vand, tog dem op, kølede dem af

og pillede dem ud af skallerne. Nogle opskrifter pocherer hummerhalerne i smeltet smør, men jeg mente, de ville blive fede nok af mayonnaisen.

Mayonnaisen blev rørt med hakket forårsløg, sambal oelek og lidt salt og peber, før hummerkødet blev skåret i chunks og tilsat.

Så blev hele molevitten puttet i et ristet, flækket pølsebrød

 

 

Skriv et svar