Thousand Island dressing

Denne dressing er noget helt andet end den usmagelige lyserøde substans man kan være uheldig at få  serveret fra en flaske. Opskriften er hugget fra Søren Gericke, som lavede den i et TV2 program – “Cecilie og madklubben” for snart længe siden. Jeg har haft lyst til at lave den, siden jeg så programmet, og nu havde jeg en lejlighed.

Ingredienser:

20 små eller 10 store daddeltomater

4 skalotteløg

lidt olie

1 spsk sukker

5 dråber tabasco- eller chilisauce

3 spsk eddike

2 spsk tomatpure

2 dl olivenolie

1 tsk engelsk sauce

salt og peber

Løg og tomater hakkes lidt i stykker,

og steges  lidt i olie, uden at det tager farve. Kom sukkeret i til sidst. Så puttes det i en blender og blendes  sammen med eddiken. Tilsæt tabasco/chilisauce, tomatpure og olivenolie og blend det hele godt sammen.

Smag saucen til med engelsk sauce og salt og peber.

Den skal selvfølgelig serveres kold.

Skriv et svar