Broccolini og hvide asparges i svøb

Da jeg købte dem i Brugsen, stod der Bimi på skiltet, og det hedder de sandsynligvis også, men mange andre steder kaldes de broccolini, og ligner mest af alt underudviklede broccoli. Eftersom broccoli også kaldes aspargeskål, tænkte jeg, at det måtte kunne gå sammen med asparges. Smart ikke?

Ingredienser:

8 stængler broccolini

8 hvide asparges

4 skiver serranoskinke

olie

salt

Og hvis man nu ikke kan dy sig -og det kan jeg som regel ikke – 50 g revet ost

For en sikkerheds skyld kogte jeg lige grønsagerne i et par minutter i vand med lidt salt i. Så vendte jeg dem i olie og

pakkede en af hver sammen i en halv skive skinke. Så lagde jeg dem i et ovnfast fad.

Her kunne man så sætte dem i ovnen ved 180 grader, indtil skinken er sprød, men da jeg jo selvfølgelig ikke kunne lade være, kom jeg noget revet ost ovenpå først.

Og så satte jeg dem i ovnen ved 180 grader, indtil osten var gylden.

 

Skriv et svar