Små kartofler med ostefyld

Nu igen – ja, men jeg er jo totalt solgt, når der er smeltet ost i farvandet. Og disse små kartofler har en passende størrelse til, at det ikke bliver for meget ost i forhold til resten. For meget ost ? Hvad er det?

Ingredienser:

500 g små kartofler med skræl

1 dl creme fraiche

100 g flødeost

1 dl revet ost – cheddar eller måske brie

1 spsk revet parmesan

½ tsk chilliflager

salt og peber

Vask kartoflerne og kog dem, indtil de er møre. Ca 15 min. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle så meget af, at man kan røre dem. Rør creme fraiche, flødeost, revet ost og chiliflager sammen og smag til med lidt salt og peber.

Udhul kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad med hullet opad.

Fyld ostefyldet i kartoflerne,

og sæt fadet i ovnen ved 175 grader i 20-30 min – eller indtil de er gyldne på toppen.

 

 

 

 

Skriv et svar