Kalvetatar med fersken

Nu er vi igen ude i et forsøg på at efterligne en ret, jeg har fået på en restaurant i Frankrig. Der skal stadig arbejdes lidt med detaljerne, før den er helt i skabet, men her er i korte træk, hvad det går ud på.

Ingredienser (til en portion)

100 g mørt kalvekød uden fedt og sener

½ moden fersken

salt og peber

2 tsk sød kinesisk soya

2 tsk balsamico-eddike

Kalvekødet skæres ved håndkraft i meget små stykker (ikke noget med kødhakker). Der skæres nogle skiver af ferskenen til pynt, og resten skæres i lige så små stykker som kødet. Kød og fersken blandes og der krydres med salt og peber.

Tataren lægges på en tallerken, pyntes med ferskenskiver, og soya og balsamico blandes og serveres til. Min fersken skulle have været mere moden, men ellers er vi godt på vej til at ramme.

PS.: Tallerkenen er også hjembragt fra Frankrig.

 

Skriv et svar