Rejer i tomat-tapenade

Det er såre simpelt. Jeg havde en halv skål tomat-tapenade stående fra vi havde haft gæster. Den skulle jeg bruge til et eller andet. Jeg fandt på at stege nogle tigerrejer og så hælde tapenaden på. Først havde jeg dog lige forstærket den med en skefuld peberpasta.

Ingredienser:

10 – 12 tigerrejer

½ portion tomat-tapenade

1 stor tsk peberpasta – af den stærke

Parmesan til at strø på

Jeg havde rejerne i fryseren, så de skulle selvfølgelig først tøs op.

Sø stegte jeg dem i lidt olie på en varm pande. De skal ikke have for længe. Bare et par minutter på hver side, indtil de er blevet fint røde.

Så tog jeg min tomat-tapenade og tilsatte den en stor tsk af den stærke peberpasta, som jeg tidligere har omtalt.

Herefter blandede jeg tapenaden med rejerne på panden og lod det varme igennem,

før jeg fordelte rejerne i to skåle og drysse med parmesan.

Klar til servering.

 

 

Skriv et svar