Spaghetti med chorizo og tigerrejer

En pastaret med knald på både farve og smag. Jeg var lidt doven og brugte tørret spaghetti i stedet for hjemmelavet (fy), men en gang imellem har man vel lov til at slippe lidt let.

Ingredienser:

Spaghetti

6 små chorizo-pølser

16 rå tigerrejer

Olie til stegning

½ rød peberfrugt

3 hjemmedyrkede jalapenoer (man kan godt bruge nogle, man har købt)

4 fed hvidløg

1 salatløg

1 tsk paprika

lidt chiliflager (hvis man gerne vil have det mere spicy)

2 dl rødvin

Start med at skære chorizoen i skiver. Jeg piller også skindet af. Det er spiseligt, men ret nemt at fjerne, og så slipper man for at tygge i det.

Steg pølseskiverne i lidt olie, indtil de er pæne og brune på begge sider. Sæt dem til side.

Mens pølseskiverne steger, skæres løg, hvidløg, peberfrugt og chilier i strimler.

Steg grønsagerne. Kom pølserne tilbage på panden og hæld rødvinen ved.

Lad det hele koge lidt. Kom paprika og evt. chiliflager i og tilsæt så rejerne, som kun skal koge med ganske kort. De skal bare blive lyserøde.

Så er en nem og hurtig ret færdig.

Glem ikke at koge spaghettien – og husk revet parmesan til at drysse på.

 

Skriv et svar