Dobbeltbagte kartofler med broccoli

Så er det igen lykkedes mig at finde på noget at putte i en bagt kartoffel. Hvorfor ikke broccoli og revet ost? Så kan man få brugt sin overskydende broccoli, hvis man skulle have sådan noget.

Ingredienser:

2 bagekartofler

5 – 6 buketter kogt broccoli

1 spsk græsk yoghurt

1/4 tsk salt

1/4 tsk peber

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk løgpulver

½ tsk paprika

1½ dl revet cheddar eller mozzarella

Pak kartoflerne ind i sølvpapir og bag dem i en times tid ved 180 grader. Prik i dem for at mærke, om de er møre.

Halver kartoflerne og grav indmaden ud med en ske af en slags. Gem kartoffelskallerne. Der skal fyldet i.

Mos kartoffelkødet med en gaffel og bland det med yoghurt, krydderier og halvdelen af osten. Bland til sidst broccolien i. Fyld det i de halve kartoffelskaller og drys resten af osten over.

Sæt kartoflerne tilbage i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, indtil de er gennemvarme og osten er smeltet.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar