Samiras fladbrød

Jeg er en stor fan af TV-showet Masterchef Australia. Det er efter min mening det program, hvor madlavningen når de største højder, og deltagerne virkelig er seriøse i deres drøm om en karriere i madbranchen. Man får også rigtig mange tips og tricks, og nogle af retterne er man simpelthen nødt til at prøve. Som dette fladbrød, som er lavet med bagepulver og derfor bliver dejlig let og luftigt og anderledes end de fladbrød, jeg i hvert fald har lavet tidligere. Og så er det både nemt og hurtigt lavet.

Ingredienser:

200 g hvedemel

2 tsk bagepulver

200 g naturel yoghurt

½ tsk salt

1 spsk olie

½ tsk stødt koriander (eller et andet krydderi, man synes om)

Lidt olie til stegning

Bland alle ingredienserne i en skål og rør det sammen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den i ca. 5 min, indtil den er smidig og elastisk. Del dejen i 8 stykker og tril hvert stykke til en kugle.

Rul hver kugle ud med en kagerulle til ca. 5 mm’s tykkelse.

Varm en stegepande op og hæld en lille smule olie på. Steg brødene på panden, indtil de er gyldne på den ene side, og vend dem så.

Steg dem, indtil de også er gyldne på den anden side. Hold dem varme, indtil de alle er stegt færdig.

De er fantastiske som tilbehør til f. eks. en gryderet.

 

 

 

 

Skriv et svar