Friturestegte løg

På hotel Zwei Mohren ved Rhinen fik vi bøf med løg – men det var ikke bare løg. Det var et bjerg af friturestegte løg, som jeg – der ellers ikke spiser løg i så store mængder – satte til livs med stor fornøjelse. Til min mands store ærgrelse, da han havde regnet med, at jeg nok levnede nogle til ham. Men så matte jeg jo lave nogle selv.

Ingredienser:

Løg

Olie til stegning

Varm olien op i frituregryde. Hvis man ikke har sådan en, kan man bruge en almindelig tykbundet gryde. Olien skal være ca. 170 grader varm.

Skær løgene i tynde skiver.

Kom løgene i den varme olie og steg dem i ca 7 – 8 minutter. Vend rundt i dem hele tiden, og hold godt øje med dem, for lige pludselig går det stærkt. Jeg har brændt et par portioner af og har måttet starte forfra, så jeg taler af erfaring.

Lad løgene dryppe af på fedtsugende papir.

 

Skriv et svar