Peberrodsdip

Jeg havde købt et pænt stort stykke peberrod, så nu skulle det jo bruges til noget. Der er bare det ved det, at peberrod er meget drøjt i brugen, så der er til mange dage. Der kommer nok flere ideer hen ad vejen. Jeg startede med denne dip, som faktisk kan gøre det ud for en sovs, f.eks. til kød eller grønsager.

Ingredienser:

2 dl creme fraiche

2 spsk mayonnaise

2 spsk revet peberrod

saft af ½ citron

1 finthakket forårsløg

½ tsk dijonsennep

evt. lidt løg- og hvidløgspulver

Det var som sagt et stort stykke peberrod, jeg havde fået fat i.

Der var stadig en del tilbage, efter jeg havde revet de to spsk, som skulle i dippen.

Så jeg må finde på noget mere at bruge den til. Men det kan jo heldigvis holde sig længe i køleskabet.

Til dippen røres alle ingredienserne sammen og man kan evt gemme lidt af det grønne fra forårsløget til pynt.

 

 

Skriv et svar