Champignonpostej

Her har jeg bevæget mig ud på et helt uopdyrket og for mig uudforsket territorium. Jeg ville gerne glæde en vegetar her i den kødfulde juletid, så jeg googlede mig frem til denne postej. Den blev faktisk nogenlunde og gjorde lykke.

Ingredienser:

40 g kogte brune ris (havde ikke brune, så jeg brugte røde)

250 g hakkede champignons

1 stort hakket løg

1 fed hakket hvidløg

25 g hakkede nødder eller mandler

1 tsk timian

1 æg

1 1/4 dl mælk eller fløde

salt og peber

Lidt olie til stegning

Champignon, løg, hvidløg, nødder og timian svitses i olien.

Hefter blandes de kogte ris i.

Det hele blandes sammen med æg, fløde salt og peber og hældes i en form.

Bages ved 180 grader i en times tid.

Det var såmænd ikke så svært endda.

Jeg fandt opskriften hos roedmose.dk

Skriv et svar