Fyldt farsbrød

Jeg havde taget en pakke hakket svinekød op af fryseren. Det blev til et farsbrød.

Til 2 personer

Ingredienser:

Fars:

300 g hakket svinekød

1 æg

2 spsk fint rasp

1 revet skalotteløg

1 fed presset hvidløg

1 tsk stødt koriander

salt og peber efter smag

Fyld:

strimler af cheddar – eller anden ost

strimler af soltørrede tomater

hakket frisk basilikum

Endvidere:

Nok tynde baconskiver til at dække farsbrødet.

Hakket kød, æg, rasp. løg, hvidløg, koriander, salt og peber røres/æltes til en fast fars.

Halvdelen af farsen lægges i et ildfast fad og fyldet lægges i en stribe på midten.

Så lægges den anden halvdel af farsen ovenpå og trykkes godt fast i siderne og enderne, så osten ikke stikker af, når den bliver varm.

Så dækkes farsbrødet med baconskiverne,

og det sættes i ovnen ved 180 grader varmluft i 40 minutter.

Serveres f.eks. med kartoffelbåde og tomatsauce.

2 kommentarer

  • Maibritt jensen

    13. marts 2019

    Kan jeg stege lidt bacontern i stedet for soltørret tomat

    Svar
    • marianne

      13. marts 2019

      Det kan du sagtens. Bacon er jo altid godt og går fint sammen med ost.

      Svar

Skriv et svar