Rejer i cognac

Her er endnu en lille listig forret, eller snack om man vil. De svømmer ganske vist i cognac, men alkoholen er for længst dampet væk.

Ingredienser:

10 – 20 tigerrejer

1 dl cognac

25 g smør

1 spsk cajun-krydderi (hvis man vil lave det selv, kan man se her)

1 spsk brun farin

1 fed hvidløg

1 lille revet løg

½ tsk chiliflager

lidt peber

hakket persille til pynt

Se efter, at rejerne er befriet for tarmen – ellers gør det. Bland rejer med revet løg, peber og cajun-krydderi.

Smelt smørret på en pande og steg det hakkede hvidløg heri, Kom rejerne i og lad dem stege med, indtil de er blevet lyserøde.

Hæld cognac over og lad alkoholen koge væk. Kom farin og chili i og øs saucen over rejerne, mens de steger færdige.

Pynt med hakket persille til sidst og spis lidt brød til.

 

Skriv et svar