Schnitzel med peberfrugter

I stedet for altid at servere skinkeschnitzler som wienerschnitzel – hvilket smager aldeles udmærket – prøvede jeg noget andet denne gang. Jeg havde en del peberfrugter, som jeg mente at kunne lave noget ud af.

Ingredienser:

4 skinkeschnitzler

3 peberfrugter – rød, gul og grøn

1 løg

2 fed hvidløg

Olie til stegning

½ tsk tørret oregano

1 tsk chilipulver – eller efter smag

Salt og peber

2 dl oksebouillon

1 dl fløde

1 ds flåede tomater

En håndfuld revet ost – cheddar eller lignende

Et par kviste timian

Nogle soltørrede tomater i olie til pynt

Bank schnitzlerne let ud og drys med salt, peber og chilipulver.

Brun dem på begge sider i lidt olie.

Læg dem på en tallerken og hæld lidt mere olie i panden. Kom snittede løg, strimlede peberfrugter og hakket hvidløg i panden og steg det sammen med lidt chilipulver og oregano i 5 – 10 minutter.

Hæld bouillon og fløde i. Hak tomaterne i stykker og kom også dem i panden sammen med timian. Kom til sidst de brunede schnitzler i. Lad det hele simre under låg i 15 minutter.

Drys osten over, sæt låget på igen, indtil osten er smeltet.

Pynt til sidst med soltørrede tomater i olie.

 

 

Skriv et svar