Det er sæson for friske majskolber. De bliver rigtig gode, når de får lidt kulsmag fra grillen. Og de bliver ikke dårligere af at blive penslet med en mayo-dip og rullet i ost.
Ingredienser:
2 majskolber
1 dl mayonnaise – hvis man ikke laver den selv – så brug Helmann’s – det er den bedste
1 lille fed revet hvidløg
½ tsk cayennepeber
1 dl revet/smuldret ost – jeg brugte Prästost denne gang – den smuldrede fint
1 lille rød hakket chili
Pak majsene ud af “overfrakken”. Mine var temmelig store, så jeg delte dem i mindre stykker, så de var nemmere at håndtere på grillen.
Bland mayonnaise med hvidløg og cayennepeber. Smuldr/riv osten og bland den med hakket chili. Man kan sagtens bruge parmesan, hvis man ikke lige kan skaffe Prästost.
Grill majsene, indtil de er en lille smule sorte her og der. Smør mayonnaisen på og rul majsene i osten. Server varme.