Jeg laver af og til farsbrød, og hvis det skal gå lidt hurtigt, får jeg ikke rigtig kælet for detaljerne. Det har jeg gjort denne gang ved at finde nogle flere krydderier frem, end jeg plejer. Og resultatet blev faktisk en rigtig tiltalende ret.
Ingredienser:
500 g hakket svinekød
1 spsk rødvinseddike
½ tsk salt
½ tsk peber
1 fed revet hvidløg
½ revet løg
½ tsk tørret basilikum
1 tsk sød paprika
1 tsk cayennepeber
et nip sukker
½ tsk tørret oregano
½ tsk tørret timian
50 g cheddarost, skåret i små tern
6 – 7 skiver bacon
1 peberfrugt og to forårsløg
Bland farsen af alle ingredienserne, undtagen bacon , peberfrugt og forårsløg. Rul farsen til et farsbrød.
Læg baconskiverne ved siden af hinanden og læg farsbrødet ovenpå. Rul farsen ind i bacon.
Læg farsbrødet i et ovnfast fad og skær peberfrugt og forårsløg ud og læg det rundt om.
Sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 45 minutter.
Man kan servere farsbrødet med kartoffelbåde og evt. tomatsauce.