Grønsags-snegl

Jeg havde noget filodej i fryseren og ville egentlig have lavet en grønsagstærte, men så faldt jeg over denne her på Pinterest, og det kunne jeg ikke modstå at prøve.

Ingredienser:

En pakke filodej – der var 4 ark i min pakke

2 kartofler

1 løg

2 forårsløg

1 fed hvidløg

5 champignons

1 rød peberfrugt

salt og peber

olie til stegning og til pensling

Alle grønsagerne snittes meget fint. Her er både kartofler og løg revet på det grove rivejern. Det hele steges på en pande, indtil det er mørt. Drys med salt og peber og lad det afkøle.

Når fyldet er afkølet, lægges to ark filodej oven på hinanden, og halvdelen af fyldet bredes ud herpå. Og så rulles dejen sammen om fyldet.

Det samme gør man med de sidste to ark dej og den sidste halvdel af fyldet. Så ruller man dejrullerne sammen som en snegl og lægger den i en pande eller et rundt fad, der kan gå i ovnen.

Pensl lidt olie på sneglen og sæt den i en 180 grader varm ovn i ca. 20-25 minutter.

Jeg glemte at tage et billede an snittet, men det smagte dejligt.

Skriv et svar