Brunch med vagtelæg

Endnu et af mine sære brunch-påfund. Jeg spurgte min mand, om han kunne spise 6 spejlæg. Det mente han ikke, men det viste sig, at han godt kunne. Jeg havde købt nogle vagtelæg, fordi jeg syntes, de var så flotte, og nu stod de der i køleskabet og skulle bruges inden alt for længe. Da vi tit får æg til morgenmad i weekenden, var det jo nærliggende at bruge dem – sammen med nogle af de rester, jeg altid har i køleskabet.

I dag brugte jeg:

12 vagtelæg

nogle tynde skiver cheddarost

2 store champignons

den sidste ende af et stykke parmaskinke

2 skiver ristet brød

Jeg startede med at skære skinke, champignons og ost tyndt ud på pålægsmaskinen.

Jeg ristede champignons og skinke på en pande og imens gav jeg mig til at slå æggene ud. Da de er så små, at de ikke skal stege ret længe og er temmelig svære at slå ud, uden at ødelægge blommen, valgte jeg at slå dem alle ud i en lille skål, inden jeg hældte dem på panden.

Så ristede jeg brødet og lagde osten nederst og så resten af fyldet ovenpå.

Og til sidst kom vagtelspejlæggene. Det var ikke så svært at spise 6 spejlæg.

Skriv et svar