Pulled rabbit

Det er jo så moderne, at alting skal være ”pulled” – både gris, ko, kalkun, kylling – ja sågar and, så hvorfor ikke kanin?

En kanin er meget mager, så for det ikke skulle blive fuldstændig tørt, så vakuumpakkede jeg den og droppede den i sous-viden.

Den fik bare lidt salt og peber, da kødet er ret sart i smagen og let kan blive overdøvet af krydringen. Så fik den 10 timer ved 58 grader, og så skruede jeg op til 60 grader og gav den 2½ time mere.

Da dyret kom op af badet, var kødet lige til at skubbe af benene. Vi spiste den, som vi spiser kaningryde. Dvs, jeg lavede gryderetten, bare uden kaninen i. Og så spiste vi det sammen med Gennaros Focaccia

En kommentar

  • Villy Mistarz

    19. november 2019

    Jeg har lavet pulled rabit a’ la’ pulled pork, I flere år. Din opskrift har jeg benyttet mig af nu, men jeg brugte stegepose. Det bliver meget lækkert og mand kan jo regulere smagen med de krydderier, som familien nu bedst kan lide. Tak for en god inspiration

    Svar

Skriv et svar