Verdens nemmeste pastasauce

Jeg stod en dag og skulle lave frokost, bare til mig selv, og jeg havde lyst til spaghetti. Jeg brugte, hvad jeg lige havde, og det blev til en utrolig dejlig smagfuld pastasauce. Man behøver ikke komme rejer i. Det gjorde jeg, men det havde ikke været nødvendigt.

Ingredienser (til 1 person):

4 – 5 meget modne tomater

1 fed hvidløg

1 forårsløg

olie til stegning

salt og peber

4 – 5 tigerrejer (kan udelades)

2 kviste basilikum

1 portion spaghetti

Hak forårsløg, hvidløg og tomater fint. Flæk rejerne på langs (jeg syntes, det passede bedst størrelsesmæssigt).

Varm olien på en pande og steg først forårsløg og hvidløg. Kom tomaterne ved – husk at få al saften med. Lad det koge et par minutter.

Kom til sidst basilikum og rejer ved, og lad det simre, indtil rejerne er færdige.

Smag til med salt og peber og server med kogt spaghetti. Keine hexerei!

 

Skriv et svar