Kransekagekonfekt

Hvis man nu har fået en god middag, er det måske ikke lagkage, man trænger til til kaffen bagefter. Her er disse små kransekager en god ide. De er nemme at lave og ligner noget, der er svært.

Ingredienser:

250 g rå marcipan

50 g sukker

1 æggehvide

100 g mørk chokolade

hakkede hasselnødder og pistaciekerner

Riv marcipanen på et rivejern. Det gør det lettere at blande det med sukker og æggehvide.

Put den ualmindeligt klistrede dej i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små toppe ud på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca 20 stk.

Bag dem ved 200 grader (uden varmluft) i ca 10 minutter midt i ovnen.

Lad kagerne køle at. Smelt chokoladen og dryp lidt på hver kage, så det løber lidt ned af siden. Drys med hakkede hasselnødder eller pistaciekerner.

 

 

Skriv et svar