Baconbomber

Ja, nu er der noget med bacon igen. Men bacon er jo det tredje krydderi, så selvfølgelig kan det bruges i mange sammenhænge. Disse bomber er rigtig lækre. Man kan lave dem i ovnen eller på grillen. Det er op til ens eget temperament.

Ingredienser:

350 g hakket oksekød (der blev 6 stk.)

1 spsk revet løg

1 spsk hakket persille

2 hakkede champignons

1 tsk kinesisk soya

1 tsk engelsk sovs

1 spsk barbecuesovs

En lille smule rasp til at få farsen til at hænge sammen

3  – 4 løg af middelstørrelse

18 skiver bacon (3 skiver pr. stk.)

6 små kugler mozzarella

Bland farsen sammen af de første 8 ingredienser på listen.

Skær top og bund af løgene og skær dem over på langs. Pil skrællen af og tag forsigtigt det inderste ud. Gem de yderste løgsider. Der går to stk til hver kugle fars.

Del farsen i passende portioner. Tryk dem flade og læg en kugle mozzarella på hver. Luk farsen sammen om osten og pak kuglen ind i løgene.

Læg tre skiver bacon på bordet og læg en fars/løgkugle midt på.

Pak baconen fast om kuglen. Gør det samme med resten, og sæt dem i et ildfast fad.

Sæt fadet i grillen eller ovnen ved 180 grader i ca 40 min. Når baconen er gylden, er de færdige.

.

 

 

 

Skriv et svar