Farserede peberfrugter

Jeg havde købt en hel masse peberfrugter på tilbud, og jeg var nødt til at finde på en måde at få brugt nogle af dem. Så kom jeg i tanke om en ret, som jeg absolut ikke kan huske, hvornår jeg sidst har spist. Det blev et glædeligt gensyn.

Ingredienser:

3 ikke for store peberfrugter (jeg brugte røde og gule)

350 g hakket svinekød

1 æg

1 fed knust hvidløg

1 lille revet løg

1 tsk. stødt koriander (kan udelades)

½ tsk friskkværnet peber

1 tsk salt

3 spsk grov rasp

1 dl mælk

evt. revet ost efter behag og samvittighed

Raspen blødes ud i mælken og røres med alle de andre ingredienser, bortset fra peberfrugter og revet ost.

Peberfrugterne halveres, og kernerne fjernes. Frugterne lægges i et ildfast fad og fyldes med farsen.

Fadet sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

Nu kunne man spise dem, men hvis man er en ostegris ligesom jeg, så kaster man med rund hånd revet ost på toppen af dem og sætter fadet tilbage i ovnen i 10-15 minutter, indtil osten er gylden.

Man kan med fordel spise nogle ris og måske en god tomatsovs til.

Skriv et svar