Tortillas med fyld af hakket oksekød

Når man nu står med noget hakket oksekød, er der jo uanede muligheder. I dag blev det til tortillas med fyld af hakket oksekød.

Ingredienser:

500 g hakket oksekød

1 stort løg

2 fed hvidløg

2 spsk olie

½ tsk salt

1 tsk sød chilipulver

1  tsk stødt spidskommen

1 tsk tørret oregano

1 tsk rosenpaprika (det er den, der er en lille smule stærk)

1 ds tomatkoncentrat

Desuden skal man bruge:

1 portion tortillas

Og til serveringen

Tacosovs (opskrift følger, næste gang jeg laver det)

Guacamole

Hakket rød peberfrugt

Revet ost

Hakket blegselleri

Chilisovs

Olien varmes op i en gryde og løgene steges klare. Det hakkede kød tilsættes, og det hele brunes, mens man rører for at  skille kødet ad.

Så til sættes salt, krydderier og tomatkoncentrat, og der røres godt.

Så lægges der låg på, og gryden skal have lov at simre mindst en halv time – gerne en  hel for at smagen bliver kraftigere. Pas på, at varmen er lav nok, så det ikke brænder på, for der er ikke så meget væde i.

Ved serveringen lægges en tortilla på tallerkenen, og der lægges striber af revet ost, kødsovs og tacosovs på. drys med blegselleri og rød peberfrugt.

Rul pandekagen sammen om fyldet og læg en god klat guacamole ovenpå. Hvis det skal være stærkere, kan man dryppe med lidt chilisovs.

 

 

 

 

Skriv et svar